دروس ارائه شده - دانشکده علوم پایه
گروه آموزشی فیزیک
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد.
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی، فیلتر مناسب را انتخاب فرمائید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 1893
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1404/1/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
تغذیه | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنسرو سازی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
شیمی مواد غذایی 2 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي زوج دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اقتصاد و مدیریت صنعتی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی پس از برداشت | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (عملی) | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي زوج چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي فرد چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
آمار و احتمالات | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |