گروه ریاضی دانشکده علوم پایه دانشگاه بوعلی سینا در سال 1365به همت مرحوم آقای  مهندس ایرج کاظمی  و همکاری آقایان مهندس قربان خلیل زاده رنجبر و امیر قلی سلیمانی( فارغ التحصیل از کشور آمریکا ) با جذب دانشجو در مقطع کارشناسی در ساختمان فعلی دانشکده علوم پایه شروع به کار کرد.

این گروه فعالیت خود را با جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در سال 1379 در گرایش جبر با کمک اساتید ارزشمندی همچون سرکار خانم دکتر اشرف دانشخواه ادامه داد و اولین دانشجوی دکتری ریاضی در گرایش جبر را در سال 1390 جذب نمود.

گروه ریاضی در حال حاضر با دارا بودن16 عضو هیات علمی یکی از پرکارترین گروههای دانشگاه از لحاظ ارائه دروس سرویسی به کلیه رشته های علوم پایه و مهندسی می باشد.

این گروه در دروه کارشناسی با عنوان ریاضیات و کاربردها دانشجو می ­پذیرد. دوره کارشناسی­ ارشد شامل رشته ­های ریاضیات کاربردی (گرایش های آنالیز عددی-بهینه سازی-رمز و کد) و ریاضی محض (گرایش­های آنالیز، جبر و هندسه) می ­باشد. در دوره دکتری هم در دو رشته ریاضی کاربردی (گرایش های آنالیز عددی -بهینه سازی ) و ریاضی محض (گرایش های جبر-آنالیز) پذیرش دانشجو صورت می گیرد.

در حال حاضر از بین 240 دانشجوی گروه ریاضی دانشگاه بوعلی سینا، 70 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 30 دانشجو در مقطع دکتری و بقیه در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.