دفاع اولین دانشجوی رشتۀ فیزیولوژی جانوری دانشگاه بوعلی سینا از رسالۀ دکتری

کد خبر: 10125    1396/04/26

سرکار خانم مژگان قبادی پور اولین دانشجوی دکتری رشتۀ فیزیولوژی جانوری دانشکده علوم پایه دانشگاه، یکشنبه 96/4/25 از رسالۀ دکتری خود تحت عنوان " بررسی اثرات عصاره گیاهان غافث" Agrimonia eupatoria L تحت راهنمایی دکتر ناصر میرازی و مشاوره آقای دکتر حجت اله علایی و خانم دکتر شیرین مراد خانی دفاع نمودند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به این دانشجوی فرهیخته و استاد راهنمای ایشان جناب آقای دکتر ناصر میرازی تبریک عرض می‌نماید و صمیمانه از خدای متعال توفیق روزافزون ایشان را خواستار است.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

غلام خداکرمیان
27/04/1396 02:11
برای آقای دکتر میرازی و دانشجوی ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت بیشتر دارم.ولی برای من جای سواله که چرا برای رشته گیاه پزشکی که اولین دانشجوی دکتری بنده که در تمام طول تحصیل هم پژوهشگر برتر بود روابط عمومی دانشگاه هیچ اطلاعیه مشابهی در صفحه اول سایت دانشگاه منتشر نکرد. خیلی منتظر بودم که ببینم آیا این گونه اخبار دوباره منتشر می شود یا نه؟ چون قبل از فارغ التحصیلی دانشجوی بنده هم مدام از هر رشته ای اولین دانشجوی دکتری از پایان نامه دفاع میکرد روابط عمومی چنین تیتری را می نوشت به دانشجوی ما که رسید ننوشت و من فکر کردم موضوع بی اهمیت شده تا اینکه امروز دوباره این آگهی را دیدم و ........ از روابط عمومی خواهشمند است اگر امکان دارد لطف بفرمایندو معنی این کار را توضیح دهند.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 33391-65174   تلفن: 081-38381601-10  تلفن ریاست:
فکس:

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند