درباره > تاریخچه

دانشکده علوم از بدو شروع به کار دانشگاه در سال1355 جذب دانشجو داشته که کار خود را در  ساختمان های استیجاری به عنوان مجتمع آموزشی آغاز نموده است . در ۱۶ خرداد ۱۳۵۵، کار ساختمانی و پی ریزی دانشگاه آغاز شده ، ساختمان دانشکده از قدیمی ترین ساختمان دانشگاه بوعلی سینا است که  از نظر معماری و فنی مهندسی منحصر بفرد بوده و در وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ساختمان یونیک اعلام شده است.

با توسعه دانشگاه به تدریج سازمان مرکزی ، دانشکده ادبیات ، اقتصاد و علوم اجتماعی از این ساختمان خارج گردیده اند . هم اکنون دانشکده علوم پایه و شیمی در این ساختمان واقع شده اند و بزودی دانشکده شیمی نیز به ساختمان در شرف اتمام نقل مکان می کنند. لازم به ذکر است گروه شیمی یکی از گروه های دانشکده علوم بوده که در سال 1385 موفق به تشکیل دانشکده شیمی شده و از دانشکده علوم منفک گردیده اند.

در حال حاضر اين دانشكده ،  بزرگترين دانشكده در دانشگاه بوعلي سينا است كه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دكتری دانشجو دارد . 65 عضو هيات علمي و 1857 دانشجو ، كه 478 نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و 121 نفر در مقطع دكتری تحصيل مي كنند.

مديريت دانشكده از رياست و معاونين او شامل معاونت پژوهشي ، معاونت آموزشی و مسئول تحصیلات تکمیلی تشكيل شده است.  در حال حاضر اين دانشكده 5 گروه آموزشي دارد:

زیست شناسی                                 زمین شناسی                                فیزیک                           ریاضی                                آمار

هر گروه توسط يك نفر مدير گروه که با پیشنهاد رئیس دانشکده و با ابلاغ ریاست دانشگاه به مدت دو سال انتخاب مي شود، مديريت مي شود.

جهت آشنایی بیشتر از گروه ها ، مقاطع تحصیلی ، گرایش ها و آغاز به کار آنها ، کلیک کنید.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 33391-65174   تلفن: 081-38381601-10  تلفن ریاست:
فکس:

پیاده سازی و اجرا توسط شرکت شبکه فراپیوند