تایید پیش بینی آقای دکتر احمد محرابی عضو هیات علمی گروه فیزیک

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

با تایید پیش بینی آقای دکتر احمد محرابی با داده های تلسکوپ فضایی کپلر دریچه جدیدی برای مطالعه سیاهچاله ها و کوتوله های سفید گشوده شد.

با تایید پیش بینی آقای دکتر احمد محرابی استادیار گروه فیزیک دانشکده علوم و همکاران که در سال 2011 با انتشار مقاله ای، پدیده تقویت نور ستاره ی رشته اصلی در یک سیستم دوتایی را مورد بررسی قرار داده و تاثیرات آن را پیش بینی کرده بودند، دریچه جدیدی برای مطالعه سیاهچاله ها و کوتوله های سفید گشوده شد.

گفتنی است ، نتایج تحقیقات آقای دکتر محرابی که با همکاری آقای دکتر راهوار عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و دکترمارتین دومینیک استاد دانشگاه سنت اندروز اسکاتلند انجام شده بود، سه سال پیش در مجله ماهیانه انجمن سلطنتی نجوم انگلستان که یکی از قدیمی ترین مجلات پژوهشی جهان در حوزه نجوم است منتشر شده بود و سه شنبه دوم اردیبهشت ماه گزارشی در نشریه نیچر منتشر شد که به موجب آن اعلام گردید، محققان دانشگاه واشنگتن با بررسی داده های تلسکوپ فضایی کپلر، پیش بینی های صورت گرفته توسط آقای دکتر محرابی را به صورت تجربی مشاهده کرده اند.
با آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان، این دستاورد علمی را به عموم دانشگاهیان تبریک عرض می نماییم.